'Mourinho vangt vertrek Mkhitaryan op met volgende oude bekende van Man United'

'Mourinho vangt vertrek Mkhitaryan op met volgende oude bekende van Man United'

05-06-2022 19:28
17

José Mourinho krijgt bij kersvers Conference League-winnaar AS Roma gezelschap van een volgende oude bekende uit zijn Manchester United-tijd. Nemanja Matic is op weg naar de Giallorossi, melden de Italiaanse transferspecialisten Fabrizio Romano en Gianluca Di Marzio.

Mkhitaryan werd afgelopen zomer herenigd met zijn manager, met wie hij al op Old Trafford werkte, maar is inmiddels transfervrij op weg naar Internazionale. De 33-jarige Matic komt op zijn beurt transfervrij over van Manchester United, waar hij de afgelopen vijf seizoenen heeft doorgebracht. Voor de Servische linkspoot ligt een contract voor één seizoen klaar, inclusief optie op nog een jaar. Alleen de laatste formaliteiten moeten nog besproken worden.

Matic komt bij AS Roma nog een oude bekende tegen: ook Chris Smalling werkte met hem en met Mourinho samen bij Manchester United. De oud-speler van Vitesse – dat hem in het seizoen 2010/2011 huurde van Chelsea – moet de eerste versterking voor het nieuw seizoen gaan worden voor AS Roma.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s