Haaland lacht: 'Hij zou mijn benen breken, anderhalve minuut later scoorde ik'

Haaland lacht: 'Hij zou mijn benen breken, anderhalve minuut later scoorde ik'

06-06-2022 07:56
39

Door twee goals eiste Erling Haaland zondagavond de hoofdrol op tijdens de Nations League-clash tussen Zweden en Noorwegen (1-2). Na afloop ging het echter vooral over een aanvaring met zijn directe tegenstander Alexander Milosevic.

Haaland onthulde bij TV2 dat Milosevic alles aangreep om hem uit de wedstrijd te halen. "Eerst noemde hij me een hoer. Ik kan met een gerust hart zeggen dat ik dat niet ben", grijnsde de Noor, die deze zomer overstapt van Borussia Dortmund naar Manchester City. "Daarna zei hij dat hij mijn benen zou breken. Nou, anderhalve minuut later scoorde ik. Dat was prima."

Toen Haaland na 69 minuten zijn tweede treffer maakte, zocht hij Milosevic op. De Zweedse verdediger zegt de provocatie niet te begrijpen. "Ik heb hem nooit een hoer genoemd", stelt hij. "Ik ga mijn tijd niet verspillen aan dingen die op het veld zouden zijn gezegd. Ik praat of versta geen Noors en ik weet niet of hij Zweeds spreekt. Het boeit mij ook niet. In het veld praat ik nooit Engels, dus het is bijzonder dat ik zulke dingen tegen Haaland zou hebben gezegd."

De dertigjarige Milosevic, speler van AIK Solna, reageerde tot slot ontkennend op de vraag of Haaland de beste spits is die hij ooit heeft getroffen. De 21-jarige topspits maakte in zijn laatste negentien interlands voor Noorwegen achttien goals.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie