'Feyenoord verlangt twintig miljoen voor drietal en is in gesprek met Arsenal'

8 juni om 07:05
Laatste update: 8 juni om 09:07

Feyenoord heeft richting clubs met interesse voor Tyrell Malacia, Luis Sinisterra en Marcos Senesi kraakhelder gecommuniceerd. De Stadionclub is pas bereid na te denken over een verkoop, wanneer biedingen in de buurt van twintig miljoen euro komen. 

Voetbal International meldde dinsdag al dat het eerste bod van Olympique Lyon op Malacia geweigerd is. Woensdag brengt De Telegraaf dat Feyenoord voorlopig niet 'te vermurwen' is. De ochtendkrant weet dat er tot dusver geen biedingen van boven de tien miljoen euro zijn binnengekomen in Rotterdam-Zuid voor een van de drie gewilde spelers. Senesi staat er naar verluidt goed op in de Serie A: het AS Roma van José Mourinho, Internazionale, Napoli en 'enkele middenmoters' zijn voor de Argentijn met Italiaans paspoort in de race. 

Feyenoord gaat er alles aan doen om Orkun Kökcü en Luis Sinisterra te behouden, maar is ook in gesprek over een langer verblijf van Reiss Nelson. Bij Arsenal, de broodheer van de Engelsman, is oud-Feyenoorder Albert Stuivenberg de rechterhand van manager Mikel Arteta. Stuivenberg is in het verleden werkzaam geweest in de jeugd van Feyenoord en zou goed op de hoogte zijn van de ontwikkelingen binnen de club. Het geeft Arne Slot de mogelijkheid om opnieuw naar huurlingen van The Gunners te kijken.