Denen opperen ontsnappingsroute, maar Daramy is vastbesloten: 'Volgend jaar Ajax'

Denen opperen ontsnappingsroute, maar Daramy is vastbesloten: 'Volgend jaar Ajax'

08-06-2022 17:31
102

Mohamed Daramy beaamt dat hij een tegenvallend debuutseizoen bij Ajax achter de rug heeft. Van een voortijdig vertrek uit Amsterdam wil hij echter niets weten, vertelt hij aan het Deense Bold.

Daramy werd eind augustus voor twaalf miljoen euro overgenomen van FC Kopenhagen, maar heeft het in zijn zestien optredens namens Ajax vooral moeten doen met korte invalbeurten. "Ik had natuurlijk op meer gehoopt, maar ik wist waar ik aan begon. Ajax is een grote club met veel getalenteerde spelers en veel concurrentie. Natuurlijk had ik graag meer gespeeld, maar het is wat het is, ik houd nog steeds van Ajax", aldus de vleugelaanvaller. "Het is mijn eerste seizoen, rustig aan."

De Denen opperen de mogelijkheid van een tijdelijke terugkeer bij FC Kopenhagen, met het WK in zicht, maar Daramy is vastbesloten om zich in Amsterdam te bewijzen. "Het WK is een grote droom voor me, qua speeltijd zal er dus iets moeten gebeuren: ik wil niet nog een seizoen op de bank doorbrengen. Hopelijk kan ik me tijdens het voorseizoen bij Ajax laten zien", stelt hij. "Hopelijk kom ik ooit terug bij FC Kopenhagen, maar volgend seizoen zit ik nog bij Ajax."