Bosvelt: Deze week sowieso vier. En binnen anderhalve week hopelijk nog twee

Bosvelt: "Deze week sowieso vier. En binnen anderhalve week hopelijk nog twee"

15-06-2022 19:50
14

Technisch manager Paul Bosvelt van Go Ahead Eagles verwacht deze en volgende week meerdere spelers te kunnen presenteren. Ondanks dat Go Ahead een topseizoen achter de rug heeft, is het niet zo dat spelers ineens makkelijker komen.

Het salarisbudget is wel omhoog gegaan bij Go Ahead: van drie naar vier miljoen euro. "Jawel. En misschien dat we links of rechts ook iets vaker een transfersom kunnen betalen. Maar de salarissen an sich gaan niet omhoog. Ons plafond blijft ons plafond. We blijven de club met veel concurrentie op salarisvlak", zegt Bosvelt in gesprek met de lokale krant de Stentor.

Bosvelt hoopt spoedig meerdere spelers te kunnen verwelkomen bij Go Ahead. "Deze week sowieso vier. En binnen anderhalve week hopelijk nog twee. Uiteindelijk moeten er dat in totaal zeker acht worden. Al is het niet nodig om voor de eerste training de selectie al rond te hebben. De kern wel, maar we willen het niet dichtgetimmerd hebben. Is ook niet nodig. In de eindfase van de voorbereiding komen spelers op de markt die bij grotere clubs niet in de plannen voorkomen. Dat zijn voor ons interessante spelers. Dat zag je vorig seizoen wel met Inigo Córdoba", zegt Bosvelt over de spits, die niet meer terugkeert.

"Vorig jaar hadden we het geluk dat zijn club Athletic Bilbao wilde meebetalen. Anders was het ook nooit gelukt. Hij is buiten ons budget."