Topclubs slapen volgens Van Wolfswinkel: 'Direct halen als ik Feyenoord was'

Topclubs slapen volgens Van Wolfswinkel: 'Direct halen als ik Feyenoord was'

16-06-2022 10:07
80

Ricky van Wolfswinkel denkt dat FC Twente goud in handen heeft met Michal Sadílek en Mees Hilgers. De ervaren spits noemt de prestatie die de Tukkers in het afgelopen seizoen geleverd hebben daarnaast 'ongekend'.

Twente eindigde op de vierde plek in de Eredivisie, waardoor het Europees voetbal mag gaan spelen. "Een vierde plek met FC Twente, dat is echt niet normaal", vertelt Van Wolfswinkel tegenover Voetbal International. "Als je kijkt hoe we dat voor elkaar hebben gekregen, dat is razend knap."

"Er is echt iets ontstaan, een hecht team met spelers die voor elkaar door het vuur gingen", gaat Van Wolfswinkel verder. "En met een staf, die het beste uit de ploeg wist te halen. De sfeer was heel goed, de lach is de basis voor succes. Daar geloof ik echt in."

Vervolgens vertelt de aanvaller over zijn teamgenoten. "Michal Sadílek bijvoorbeeld, dat is dus echt een topper. FC Twente heeft een gouden slag geslagen door hem over te nemen van PSV." Van Wolfswinkel is ook gecharmeerd van Hilgers. "Geloof me nou, de topclubs zitten te slapen. Als ik Feyenoord was, zou ik hem direct halen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie