'Vormer komt terug op vertrekwens: Belgische transfer van de baan'

'Vormer komt terug op vertrekwens: Belgische transfer van de baan'

16-06-2022 21:18
10

Ruud Vormer leek bezig aan zijn laatste weken bij Club Brugge, maar een vertrek is lang niet zo zeker meer. De ervaren middenvelder lijkt toch open te staan voor een langer verblijf bij de Belgische kampioen

Vormer heeft een minder seizoen achter de rug en verloor onder zowel Philippe Clement als Alfred Schreuder zijn basisplek bij Club Brugge. De oud-speler van AZ en Feyenoord werd dan ook gelinkt aan een vertrek. Van een transfer is het echter nog niet gekomen, concludeert Het Laatste Nieuws.

De Nederlander begint dan ook gewoon aan de voorbereiding met de Belgische kampioen en heeft zelfs de intentie om te blijven. Zulte Waregem toonde wel interesse voor hem, maar die transfer is van de baan. Een vertrek van Vormer is nog niet helemaal uitgesloten, alleen moet het dan wel een interessante aanbieding betreffen.

De 34-jarige Vormer lijkt van plan om te vechten voor zijn plekje bij Club. Het voorbije seizoen kwam hij aan 36 duels, waarin hij goed was voor vijf doelpunten en zeven assists. Bij Club Brugge heeft hij nog een contract tot eind volgend seizoen.