BILD: Ajax en Borussia Dortmund dicht bij Haller-deal, 33 miljoen tegen 38 miljoen

BILD: Ajax en Borussia Dortmund dicht bij Haller-deal, 33 miljoen tegen 38 miljoen

19-06-2022 15:10 Laatste update: 15:26
411

Borussia Dortmund is dicht bij het aantrekken van Sébastien Haller, meldt de Duitse krant BILD. De onderhandelingen zijn in volle gang, een akkoord is er nog niet. Volgens BILD heeft Dortmund 33 miljoen euro geboden, maar wil Ajax 38 miljoen.

Haller is al een tijdje het topdoelwit van Dortmund, dat een vervanger zoekt voor de naar Manchester City vertrokken Erling Haaland. De Franse spits wil de overstap graag maken, om die reden heeft hij interesse van Premier League-clubs terzijde geschoven. Haller wil Dortmund en Dortmund wil Haller, zo klinkt het in Duitsland.

Ajax heeft een bod gekregen van 33 miljoen euro exclusief bonussen, maar dat is voor de Amsterdammers nog niet gekozen. 'H2', Gerry Hamstra en Klaas-Jan Huntelaar, zetten in op een bedrag van 38 miljoen euro. Volgens BILD zijn de onderhandelingen in volle gang, het moet raar lopen willen de clubs er niet uitkomen.

Ajax zet in op een terugkeer van Brian Brobbey, zo is al langere tijd bekend. De club is daar nog over in gesprek met RB Leipzig. Ook de naam van Joshua Zirkzee is de afgelopen periode gevallen bij Ajax.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie