'Ultieme poging AZ lijkt gedoemd te mislukken: transfervrij vertrek in de maak'

'Ultieme poging AZ lijkt gedoemd te mislukken: transfervrij vertrek in de maak'

21 juni - 17:26
60

Mohamed Taabouni staat voor een transfervrij vertrek bij AZ. De twintigjarige aanvallende middenvelder gaat zijn aflopende contract vermoedelijk niet meer verlengen, meldt Voetbal International.

Taabouni ontbrak dinsdag op de eerste training van de Alkmaarders. Hij speelds sinds zijn elfde in de jeugdopleiding van de club en debuteerde al in 2019 in het eerste elftal. Een echte doorbraak bleef echter uit. Taabouni speelde zijn duels het afgelopen seizoen voor Jong AZ in de Keuken Kampioen Divisie. 

Desondanks zag AZ toekomst in de aanvallende middenvelder. De club hoopte zijn contract te verlengen en hem daarna te verhuren, zodat hij ervaring kon opdoen op het hoogste niveau. Zo ver lijkt het niet te komen, weet VI. Donderdag zitten beide partijen voor de laatste keer om tafel, maar Taabouni wil waarchijnlijk niet langer wachten op een kans van trainer Pascal Jansen en kiest eieren voor zijn geld. 

Ook Kenzo Goudmijn is op weg naar de Alkmaarse uitgang. De middenvelder mag vertrekken. Hij speelde het voorbije seizoen op huurbasis voor Excelsior.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s