Update: 'Cassierra kost vier miljoen euro, salaris één miljoen per jaar'

Update: 'Cassierra kost vier miljoen euro, salaris één miljoen per jaar'

25-06-2022 14:42 Laatste update: 14:41
63

Mateo Cassierra heeft zijn toptransfer bijna te pakken. De Colombiaanse ex-Ajacied maakt als de clubs eruit zijn de overstap van PFK Sochi naar Zenit Sint-Petersburg.

Dat melden diverse Russische media. Cassierra maakte voor 1,2 miljoen euro de overstap van het Portugese Belenenses naar Sochi en is in Rusland aardig op dreef. De interesse van Zenit is dus niet geheel verrassend te noemen. Cassierra kan in Sint-Petersburg voor drie jaar tekenen, met een optie voor nog een jaar. De transfersom ligt naar verluidt tussen de vier en vijf miljoen euro. De gesprekken bevinden zich in de eindfase.

"De onderhandelingen met Zenit zijn op dit moment nog verre van afgerond, maar we nemen geen aanbiedingen van andere clubs in overweging", vertelde Cassierra's zaakwaarnemer onlangs al in Russische media.

Update: Het is rond, melden Russische media: Cassierra ruilt PFK Sochi in voor Zenit Sint-Petersburg. De Colombiaanse spits kost vier miljoen euro, inclusief bonussen. Cassierra gaat één miljoen euro per jaar verdienen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s