Na Ajax nóg een deal voor bookmaker Unibet; amateurvoetbal profiteert

Na Ajax nóg een deal voor bookmaker Unibet; amateurvoetbal profiteert

24 juni - 10:00 Laatste update: 10:06
0

ADVERTORIAL - Het nieuwe voetbalseizoen staat voor de deur, nog een paar weken en je kunt weer dromen van die Messiaanse steekbal of katachtige redding à la De Gea. Om ervoor te zorgen dat jullie je weer volledig kunnen richten op de juiste opstelling en het vervoer, start Unibet vanaf vandaag de campagne 'Unibet. Jouw Teamsponsor'. Met dit initiatief wil Unibet het Nederlandse amateurvoetbal een boost geven door 50 amateurteams helemaal in het nieuw te steken.

Unibet laat met deze campagne haar passie zien voor de amateursport en met name voetbal. De liefde voor ’het spelletje’ gaat verder dan de clubs waar betaald voetbal wordt gespeeld. Want amateurverenigingen vormen overal in Nederland het hart van het voetbal. Daar zetten de nieuwe Frenkies en Virgils hun eerste stappen op het groene gras. Nederland is een echt verenigingsland. Er zijn 3.000 verenigingen met ruim 21.000 seniorenteams.

Nederland verenigingsland
Maar zelfs in zo’n verenigingsland als Nederland is het geen uitzondering dat een elftal in een bij elkaar gezochte verzameling van clubkleding speelt. Verschillende merken, maten en opdruk. Met geluk speelt iedereen in dezelfde kleur. Een geheel nieuw tenue incl. een shirtsponsor, dat willen we allemaal wel.

Daarom geeft Unibet Nederlandse amateurteams een steuntje in de rug. Want met mooie tenues, goeie ballen en een strakke warming-up, sta je vaak al met 1-0 voor. Met Unibet. Jouw Teamsponsor steekt Unibet 50 amateurteams in het nieuw. De komende jaren heeft Unibet de ambitie om deze campagne groter te maken en in de toekomst ook breder uit te rollen naar andere teamsporten.

Prof- én amateurtak
Unibet maakte eerder deze week bekend dat het een commerciële en maatschappelijke samenwerking met Ajax startte. Met deze nieuwe campagne laat Unibet, dat sinds 8 juni een vergunning heeft gekregen van de Nederlandse Kansspel Autoriteit (KSA), zien dat het grotere plannen heeft dan alleen het betaald voetbal te ondersteunen. 

Meld je nu aan op unibetimpact.nl/teamsponsor en wie weet staat jouw team geheel fris aan de aftrap van het nieuwe seizoen.  

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s