De Ligt op Italiaanse voorpagina: 'Chelsea en Ten Hag zitten achter hem aan'

De Ligt op Italiaanse voorpagina: 'Chelsea en Ten Hag zitten achter hem aan'

24 juni - 08:58
97

Matthijs de Ligt staat vrijdagochtend op de voorpagina van Corriere dello Sport. Volgens het Italiaanse medium zitten Chelsea en Manchester United achter de 22-jarige verdediger van Juventus aan.

Na het transfervrije vertrek van Antonio Rüdiger (Real Madrid) en Andreas Christensen (waarschijnlijk FC Barcelona) heeft Chelsea achterin versterking nodig. De Ligt staat hoog op de lijst, meldt Corriere dello Sport. Ook Sky Sport Italia maakt melding van de belangstelling. De belangstelling van Erik ten Hags Manchester United sluimert al wat langer.

De Ligt maakte in 2019 de overstap van Ajax naar Juventus en ligt nog tot medio 2024 vast in Turijn. In zijn contract staat volgens onbevestigde berichten een gelimiteerde afkoopsom van 120 miljoen euro. De kans is klein dat Chelsea bereid is zulke bedragen te betalen.

De Ligt zaaide eerder deze maand, tijdens het Nations League-vierluik van Oranje, lichte twijfel over zijn toekomst als Juventus-speler. "Er worden momenteel gesprekken gevoerd en als het moment daar is, dan beslis ik of ik ga verlengen of dat ik verder wil kijken", zei hij tegen de NOS. "Ik kijk altijd naar wat het beste is voor mezelf qua sportief project. Twee keer op rij een vierde plek is niet goed genoeg, daarin zullen we stappen moeten maken."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 

 

Plaats een reactie