'Vakantie van Teze ruw verstoord: PSV-verdediger slachtoffer van inbraak'

'Vakantie van Teze ruw verstoord: PSV-verdediger slachtoffer van inbraak'

24 juni - 12:45
45

Jordan Teze stond een onaangename verrassing te wachten tijdens zijn vakantie. In Griekenland werden de 22-jarige verdediger van PSV en enkele vrienden slachtoffer van een inbraak, zo weet De Telegraaf.

Teze en zijn enclave waren op het moment van de inbraak niet aanwezig. Er werden waardevolle spullen buitgemaakt door de dieven, meldt de krant. De kersvers Oranje-international verblijft momenteel op Mykonos. 

Teze hoeft vanwege de Nations League-duels pas later aan te sluiten bij PSV, dat maandag aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen begon. Teze debuteerde op 8 juni in Oranje tegen Wales. Hij kwam vervolgens ook in actie tegen Polen en opnieuw Wales. Hij concurreert met Jurriën Timber, Stefan de Vrij en Matthijs de Ligt om een basisplaats in het Nederlands elftal.

Voor Teze en PSV wordt de start van het seizoen zeer belangrijk. De ploeg van coach Ruud van Nistelrooij treedt begin augustus al aan in de voorrondes van de Champions League, enkele dagen na de strijd om de Johan Cruijff Schaal tegen Ajax.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Jordan Teze (@jordanteze)

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie