Update: Willem II versterkt zich met Smits: 'Hoef geen twee keer na te denken'

Update: Willem II versterkt zich met Smits: 'Hoef geen twee keer na te denken'

25 juni - 12:34 Laatste update: 12:32
14

De kans is groot dat Joshua Smits de overstap maakt van FK Bodø/Glimt naar Willem ll. De Nederlandse doelman is al vertrokken uit Noorwegen en wacht tot de clubs een akkoord sluiten. Dat melden Noorse media.

Willem ll en Smits zijn in onderhandeling over de transfersom, maar een akkoord is er nog niet. Die is echter wel in zicht waardoor Smits al vertrokken is uit Noorwegen. Volgens Nettavisen is er sprake van een doorbraak, het is nog wachten op groen licht van beide clubs. Smits heeft de afgelopen dagen niet getraind met de selectie van Bodø/Glimt.

Het is de bedoeling dat Smits bij Willem ll de concurrentie aangaat met Connor van den Berg en Jorn Brondeel. Smits speelde de afgelopen twee jaar bij Bodø/Glimt in Noorwegen. Hij maakte de overstap van Almere City en speelde verder ook voor NEc en FC Oss.

Update: Joshua Smits is gepresenteerd bij Willem II. De 29-jarige sluitpost heeft zijn handtekening gezet onder een driejarig contract. "Toen Teun (Jacobs, red.) mij benaderde of ik naar Willem II wilde komen, hoefde ik dus geen twee keer na te denken. Ik wil afdwingen dat ik weer wekelijks onder de lat sta", reageert hij op de clubkanalen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Podimo, Spotify en Apple Podcast