Excelsior breekt per direct met technisch directeur: Verschil van inzicht

Excelsior breekt per direct met technisch directeur: "Verschil van inzicht"

25 juni - 13:23
43

Excelsior heeft de samenwerking met Nick Kersten per direct beëindigd. Vanwege een verschil van inzicht vertrekt de technisch directeur met onmiddellijke ingang.

Kersten werd een jaar geleden aangesteld als technisch directeur. Hij heeft het net geen jaar volgehouden. "De afgelopen periode zijn we met elkaar in gesprek geweest over rollen, invulling hiervan en daarbij horende verantwoordelijkheden. Nick heeft veel mooie stappen gezet voor Excelsior, maar tegelijkertijd zijn we tegen een verschil van inzicht aangelopen hoe de visie te realiseren", zegt Excelsior-voorzitter Bob de Lange op de clubsite.

"Na overleg hebben we gezamenlijk de conclusie getrokken dat het beter is om uit elkaar te gaan. Uiteraard vinden wij dat heel vervelend voor alle betrokkenen. We zijn trots op wat we in onze samenwerking van afgelopen seizoen bereikt hebben, waarbij beide partijen een zeer mooie ontwikkeling gerealiseerd hebben. We zijn Nick hier heel dankbaar voor en wensen hem een mooie verdere ontwikkeling van zijn carrière toe", vervolgt De Lange.

Excelsior heeft nog geen opvolger voor Kersten gevonden. Algemeen directeur Daan Bovenberg neemt tijdelijk de honneurs waar.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Podimo, Spotify en Apple Podcast