Jans waarschuwt Brenet: 'Kunnen niet eeuwig wachten, dan is hij te laat'

Jans waarschuwt Brenet: 'Kunnen niet eeuwig wachten, dan is hij te laat'

26 juni - 08:41
75

Joshua Brenet speelde zaterdag mee in de oefenwedstrijd van FC Twente tegen tweedeklasser Bon Boys (11-0). Trainer Ron Jans waarschuwt de 28-jarige vleugelverdediger wel dat de Tukkers niet blijven wachten.

Brenet tekende in januari een contract tot het einde van het seizoen in De Grolsch Veste. FC Twente wil graag met hem verder, maar met zijn goede spel heeft hij zich ook in de kijker gespeeld bij clubs als Feyenoord en PSV. "Hij beslist uiteindelijk", reageert Jans bij 1Twente. "Hij weet wat wij willen. Hij traint mee, heeft het hartstikke naar zijn zin en hij maakte ook nog twee goede goals. Wat wij willen is duidelijk, maar we kunnen niet eeuwig wachten."

De oefenmeester wil zo snel mogelijk duidelijkheid van Brenet. "Als wij een kant en klare kandidaat hebben waarvan wij denken: die kan het ook invullen. Dan is hij te laat. Het liefste houden we hem, maar we gaan hem maandag nog een keer aardig aankijken. Kijk, we moeten 4 augustus al spelen en we moeten op een gegeven moment wel een beslissing hebben van Joshua."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Podimo, Spotify en Apple Podcast