'NAC zet recordaankoop niet in etalage, maar wil ook nog niet verlengen'

'NAC zet recordaankoop niet in etalage, maar wil ook nog niet verlengen'

26-06-2022 21:39
20

Voor recordaankoop Kaj de Rooij is het komend seizoen erop of eronder bij NAC Breda. De aanvaller beschikt over een éénjarig contract en wordt nog niet in de etalage gezet, maar een nieuwe contractaanbieding hoeft De Rooij ook niet te verwachten.

Twee jaar geleden betaalde NAC zo'n vier ton voor De Rooij aan FC Eindhoven, exclusief een promotiebonus van nog eens honderdduizend euro. In Breda heeft de buitenspeler zijn transfersom echter nog niet waar kunnen maken. Doordat De Rooij zijn contract in 2023 afloopt, is het niet ondenkbaar dat hij gratis de deur uitloopt bij NAC. De Parel van het Zuiden is ook niet van plan om de Bestenaar binnenkort een aanbieding voor een verlenging te doen, meldt BN DeStem.

Wedden

Meer odds

NAC gaat De Rooij deze transferwindow echter ook niet in de etalage zetten. De club wil eerst dat hij het komende half jaar gaat presteren. Mogelijk volgen er dan in de winter gesprekken over een contractverlenging. Het zou natuurlijk kunnen dat De Rooij in het komende half jaar weer opbloeit en dan de clubs voor het uitkiezen heeft als NAC wil verlengen. Volgens BN DeStem is dat 'een bedrijfsrisico dat NAC nu bewust neemt'.