Goudmijn rondt nieuwe huurtransfer af: 'Niet lang over na hoeven denken'

Goudmijn rondt nieuwe huurtransfer af: 'Niet lang over na hoeven denken'

28 juni - 16:30
15

AZ en Excelsior hebben de transfer van Kenzo Goudmijn afgerond. De middenvelder speelde afgelopen seizoen al op huurbasis in Rotterdam en blijft nog een jaar.

Met de deal is algemeen directeur Daan Bovenberg blij. "Kenzo heeft ondanks dat hij nog jong is al meer dan honderd wedstrijden in het betaalde voetbal achter zijn naam staan, in de Keuken Kampioen Divisie maar ook in de Eredivisie. Hij kwam afgelopen seizoen na de winterstop naar ons en naarmate hij meer wedstrijdritme kreeg, werd hij met zijn spel steeds waardevoller voor ons en leverde hij een belangrijke bijdrage aan onze promotie", zegt hij op de clubsite van Excelsior.

"Met de Eredivisie bieden wij Kenzo het podium waar hij kan groeien en daar profiteert niet alleen hij van, maar ook wij als Excelsior en AZ. Dit is dus een overeenkomst waar alle partijen beter van gaan worden."

"Ik heb in de winterstop bewust de keuze gemaakt om voor Excelsior te kiezen in de Keuken Kampioen Divisie", zegt Goudmijn zelf. "Dat was een stapje terug, maar ik wilde veel wedstrijden spelen. Bij Excelsior heb ik die kans gekregen. Daardoor merkte ik dat ik steeds meer wedstrijdritme kreeg en daar ook beter ging spelen. Ik heb zeker geen spijt van mijn keuze voor Excelsior en daarom hoefde ik er niet lang over na te denken om terug te keren."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is te beluisteren via Spotify, Apple Podcast en Podimo.