ADO haalt derde zomerversterking op bij NAC: 'Mooie, nieuwe uitdaging'

ADO haalt derde zomerversterking op bij NAC: 'Mooie, nieuwe uitdaging'

28 juni - 17:03 Laatste update: 18:36
13

ADO Den Haag heeft Gylermo Siereveld vastgelegd. De verdediger komt over van NAC Breda en tekent in Den Haag voor twee jaar, met een optie voor nog twee eens twee jaar.

Siereveld is een twintigjarige verdediger die het afgelopen seizoen drie competitiewedstrijden in actie kwam. ADO weet hem nu te strikken. "Met Gylermo halen we een talentvolle verdediger in huis die al een aantal wedstrijden in het eerste van NAC heeft gespeeld. Hier zal hij direct met het eerste elftal gaan meetrainen. Dit seizoen zal hij voor zijn plek in de ploeg moeten gaan onder onze nieuwe hoofdtrainer Dirk Kuijt", zegt technisch manager Daryl Janmaat van ADO op de clubsite.

Siereveld is blij dat hij zijn handtekening heeft gezet onder een contract bij ADO. "Na een paar jaar NAC is dit een mooie nieuwe uitdaging voor mij en ik zal er dan ook alles aan doen om van meerwaarde te zijn voor het team. Ik ben ervan overtuigd dat dit nu de juiste stap is voor mijn verdere ontwikkeling. Een nieuw avontuur waarbij we hopelijk als team een terugkeer naar het hoogste niveau kunnen bewerkstelligen."

ADO legde eerder al Daryl Werker en Max de Waal vast.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Spotify en te bekijken via YouTube!

Plaats een reactie