'Belangstelling komt op gang: volgende topclub laat oog vallen op Kökcü'

'Belangstelling komt op gang: volgende topclub laat oog vallen op Kökcü'

29 juni - 13:52
109

Niet alleen Tyrell Malacia, ook de naam van Orkun Kökcü blijft vallen bij buitenlandse clubs. RB Leipzig is de nieuwste gegadigde voor de middenvelder van Feyenoord.

De Duitsers hebben het oog laten vallen op Kökcü, die al langer op het lijstje staat. Dat meldt 1908nl. Hoe concreet de belangstelling nu is, is niet bekend. Frank Arnesen, technisch directeur van Feyenoord, gaf onlangs aan dat de 21-jarige middenvelder in principe niet weg mag.

Kökcü werd eerder nadrukkelijk in verband gebracht met AS Roma, Sevilla, West Ham United en Leeds United. Hij kan ook zijn contract bij Feyenoord met een jaar verlengen. Op dit moment ligt de international van Turkije nog drie jaar vast in De Kuip.

Een Feyenoorder die sowieso op het punt staat te vertrekken, is Malacia. Hij heeft naar verluidt zijn jawoord gegeven aan Manchester United. De club van manager Erik ten Hag betaalt zeventien miljoen euro, inclusief bonussen. Daarmee wordt Malacia net niet de lucratiefste transfer in de geschiedenis van Feyenoord.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s