Crowley en Willem ll gooien modder naar elkaar: 'Nooit gezegd dat ik weg wil'

Crowley en Willem ll gooien modder naar elkaar: 'Nooit gezegd dat ik weg wil'

30 juni - 07:32 Laatste update: 11:48
32

Willem ll-speler Daniel Crowley nuanceert de berichtgeving rond zijn persoon. Technisch directeur Teun Jacobs uitte deze week in Voetbal International zijn ongenoegen over de vertrekwens van Crowley en vooral de manier waarop. Volgens de speler zit het anders.

Jacobs vertelde dat Crowley moeite had met zijn motivatie. "Ik heb wel moeite met die houding en zeker als je er nu mee komt", vertelde Jacobs. Crowley reageert tegenover het Brabants Dagblad. Hij prijst Willem ll en de supporters. "Ik heb zelf ook helemaal nooit gezegd dat ik per se weg wil. Kijk, als je vraagt of het mijn ambitie is om in de Keuken Kampioen Divisie te spelen, dan zeg ik nee. Maar dat zullen alle spelers en stafleden zeggen."

Crowley is na het verhaal van Jacobs naar hem toegestapt en stelt dat de 'TD' van zijn zaakwaarnemer een vertrekwens te horen kreeg. "Nogmaals: ik ben een ambitieuze jongen. Maar ik zo lang ik hier onder contract sta, geef ik alles. Ik ga niet zomaar wegrennen als het tegenzit, zo'n persoon ben ik niet. Zeker niet bij de club waar ik van hou."

Jacobs zegt op zijn beurt dat hij pas maandag met Crowley heeft gesproken. "Maar daarvoor heeft zijn agentschap laten weten dat Daniel graag een stap wil maken. En ik neem toch aan dat zijn zaakwaarnemers namens hem praten?", zegt Jacobs, die weerlegt dat Willem ll van Crowley af zou willen vanwege zijn hoge salaris. "Dat is geen issue. Contracten moet je honoreren, ook na degradatie. Ik heb juist tegen Daniel gezegd dat hij van mij mag blijven, om te knokken voor zijn plek. Maar ook dat hij - tegen bepaalde voorwaarden - eventueel weg mag, als hij wil."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s