Schreuder maant tot kalmte: 'Deze jongen weet wat er gebeurd is, beter dan wij'

Schreuder maant tot kalmte: 'Deze jongen weet wat er gebeurd is, beter dan wij'

1 juli - 14:42
57

Alfred Schreuder heeft veel vertrouwen in Mohamed Ihattaren. De Ajax-trainer ziet diens voetballende kwaliteiten en hoopt dat de spelmaker vanaf heden weer beoordeeld wordt als voetballer.

Ihattaren maakte tegen SV Meppen (3-0) al een goede, fitte indruk. Schreuder onderkent blij te zijn met hem in de selectie. "Hij is een vrolijke jongen, die van het spel houdt", zegt hij op zijn eerste persmoment als trainer van de Amsterdammers. "Hij is een liefhebber en een prachtige linkspoot. Iedereen weet hoe goed die jongen kan voetballen. Wat iedereen verder van zijn hele verhaal vindt, is niet belangrijk. Deze jongen weet wat er allemaal gebeurd is, beter dan wij. We moeten hem beoordelen als voetballer."

Ajax versterkte zich afgelopen winter met Ihattaren. Schreuder hoopt dat de investering komend seizoen zijn vruchten afwerpt. "Wij gaan ervan uit dat we met z'n allen een hele goede speler hebben gehaald", zegt hij. "We hebben er alle vertrouwen in dat die jongen het gaat redden, maar zekerheid heb je nooit in het leven."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Spotify en te bekijken via YouTube!

Plaats een reactie