De Telegraaf: Sinisterra voor Feyenoord-record op weg naar Premier League

De Telegraaf: Sinisterra voor Feyenoord-record op weg naar Premier League

4 juli - 12:11 Laatste update: 12:40
306

Luis Sinisterra is hard op weg naar de Premier League. Dat meldt De Telegraaf. Leeds United lijkt de nieuwe club van de Feyenoord-uitblinker te worden.

Feyenoord onthoudt zich van commentaar, maar volgens De Telegraaf is Sinisterra in 'verregaande onderhandeling' met Leeds. Fabrizio Romano gaat een stap verder en spreekt van een 'full agreement' tussen club en speler. De Colombiaan ontbreekt maandag om persoonlijke redenen bij de Feyenoord-training.

Leeds zou bereid zijn 20 à 30 miljoen euro te betalen voor Sinisterra. Als dat bedrag daadwerkelijk vanuit Engeland wordt overgemaakt naar Rotterdam, betekent dat een transferrecord. Op dit moment is Dirk Kuyt, die in 2006 voor achttien miljoen euro naar Liverpool ging, de Feyenoorder die voor het hoogste bedrag werd verkocht.

Naast Leeds heeft ook Everton interesse in Sinisterra. De twee Premier Legaue-clubs zoeken een aanvaller, nu Raphinha (Leeds) voor zo'n zeventig miljoen euro naar Chelsea lijkt te verkassen en Richarlison (Everton) al voor bijna zeventig miljoen euro is verkocht aan Tottenham Hotspur.

Vorige week werd Cody Gakpo nog nadrukkelijk met Leeds United in verband gebracht. De 23-jarige aanvaller van PSV en het Nederlands elftal zou afgelopen week hebben geluisterd naar het verhaal van The Whites. Hij zou ook nog een jaar in Eindhoven kunnen blijven.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Podimo, Spotify en Apple Podcast