FC Kopenhagen komt na 0-7 tegen Feyenoord met apart statement

FC Kopenhagen komt na 0-7 tegen Feyenoord met apart statement

4 juli - 16:23 Laatste update: 16:33
206

FC Kopenhagen boekte afgelopen zaterdag een klinkende 0-7 overwinning op Feyenoord, maar over die wedstrijd is het laatste woord mogelijk nog niet gesproken. De Deense club publiceert maandag een kritisch, maar tegelijkertijd vreemd statement.

Kopenhagen heeft het een en ander te klagen, ondanks de 0-7 overwinning op Varkenoord. 'De uitkomst van de oefenwedstrijd in Rotterdam was verre van wat we hadden verwacht, zoals trainer Jess Thorup na afloop ook verteld heeft', meldt Kopenhagen. 'En ook al is de wedstrijd afgelopen, voor Kopenhagen is de zaak nog niet voorbij.'

"Er zijn enkele verplichtingen uit de wedstrijdovereenkomst die we met Feyenoord hebben gesloten niet nagekomen", zegt teammanager Peter Christiansen. "We hebben zeker niet de afgesproken wedstrijd gekregen en we zullen Feyenoord natuurlijk wijzen op de gemaakte afspraak. We kunnen niet ingaan op details."

Naar verluidt is Kopenhagen niet blij met het feit dat trainer Arne Slot voor meerdere jeugdspelers gekozen heeft en geen volwaardig basiselftal het veld instuurde. Een jeugdig Feyenoord werd zaterdag van het kastje naar de muur gestuurd. Oud-Feyenoorder Kevin Diks was een van de doelpuntenmakers.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Podimo, Spotify en Apple Podcast