Kind van de club blijft PEC Zwolle na degradatie trouw: 'Dit is mijn club'

Kind van de club blijft PEC Zwolle na degradatie trouw: 'Dit is mijn club'

04-07-2022 17:14 Laatste update: 17:19
15

PEC Zwolle gaat met Thomas van den Belt de Keuken Kampioen Divisie in. De club maakt maandag bekend dat het contract van de middenvelder met drie seizoenen verlengd is.

Van den Belt gaat op voor zijn tiende jaar bij PEC: hij blijft de club trouw. "PEC Zwolle is mijn club. Hier ben ik als kleine jongen binnengekomen bij de voetbalacademie en heb ik uiteindelijk mijn debuut gemaakt in het eerste. Daarnaast was het heel fijn om te ervaren dat de club mij heel graag wilde behouden. De komende jaren is er voor mij een plan uitgestippeld en zal er ook meer van me worden verwacht. Die uitdaging ga ik graag aan", vertelt Van den Belt op de clubsite van PEC.

Technisch directeur Marcel Boudesteyn heeft er nooit een geheim van gemaakt Van den Belt binnenboord te willen houden. "Na zijn sterke seizoen, waarin hij zich met name in de tweede seizoenshelft in de kijker heeft gespeeld, was interesse van andere clubs dan ook te verwachten. Bij PEC Zwolle kan Thomas zich echter nog veel meer doorontwikkelen. Hij kan hier in de toekomst met zijn kwaliteiten dan ook een dragende speler worden die in het veld de kar kan trekken."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie