Veerman reageert cynisch op komst Dost: 'Heb die deur eens even flink ingetrapt'

Veerman reageert cynisch op komst Dost: 'Heb die deur eens even flink ingetrapt'

4 juli - 19:42
40

Henk Veerman maakt zich nog niet druk na de komst van Bas Dost bij FC Utrecht. De 31-jarige Volendammer reageert zelfs met een knipoog op de komst van zijn nieuwe concurrent.

In gesprek met Voetbal International wordt Veerman gevraagd naar de komst van Dost. "Nee? Hou op. Is hij toch gekomen?", reageert Veerman cynisch, terwijl hij lacht. Dat doet de spits ook op de vraag of hij bij Henk Fraser en Jordy Zuidam naar binnen is gelopen door de Dost-transfer. "Ja, ik heb die deur eens even flink ingetrapt."

"Nee. Ik denk ook wel wat ze zouden zeggen als ik na een week in de voorbereiding ga klagen dat er een spits te veel is", gaat Veerman op serieuzere toon verder. "Dan zijn ze niet trots. Ik weet dat het geen speeltuin is, ik schrik daar niet zo van."

Door de komst van Dost is de link tussen Veerman en jeugdliefde FC Volendam snel gelegd. De routinier laat echter niet het achterste van zijn tong zien. "Jan Smit (voorzitter van Volendam, red.) heeft mij nog niet gebeld. Waarschijnlijk heeft hij mijn nummer wel. Als hij mij wil vinden dan gebeurt dat wel."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Podimo, Spotify en Apple Podcast