'Fortuna blijft hoog inzetten en gaat Feyenoorder Diemers mogelijk terughalen'

'Fortuna blijft hoog inzetten en gaat Feyenoorder Diemers mogelijk terughalen'

4 juli - 20:53
83

Mark Diemers staat op de radar bij zijn oude club Fortuna Sittard. De Limburgers zoeken naar een vervanger van Zian Flemming, terwijl Diemers op een dood spoor zit bij Feyenoord.

De Rotterdammers zijn momenteel op trainingskamp in Oostenrijk, maar Diemers is in Nederland omdat hij voor de tweede keer vader gaat worden. Fortuna heeft zich nog niet officieel gemeld, maar de club heeft de middenvelder op het oog. Dat meldt Voetbal International. Trainer Sjors Ultee noemt Diemers, met wie hij al bij FC Utrecht werkte, 'een interessante speler'.

Diemers heeft zelf ook gereageerd op de voorzichtige interesse van zijn oude werkgever. "Ik zit op dit moment nog bij Feyenoord, maar sta overal voor open. Eerder richtte ik me meer op het buitenland, maar vanwege mijn privésituatie is een andere Nederlandse club nu ook zeker een optie. Zolang ik me maar kan richten op de Nummer 10-positie, daar voel ik me het best."

Diemers speelde tussen 2018 en 2020 bij Fortuna, waar hij een belangrijke kracht werd. In de zomer van 2020 verdiende hij zijn transfer naar Feyenoord. In zijn eerste jaar was hij nog basisspeler, maar onder Arne Slot belandde Diemers op een zijspoor en werd hij verhuurd. De geboren Fries heeft nu nog een éénjarig contract in De Kuip.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Podimo, Spotify en Apple Podcast