Malacia maakt droomtransfer: 'Ten Hag is geweldig, ik ken zijn kwaliteiten'

Malacia maakt droomtransfer: 'Ten Hag is geweldig, ik ken zijn kwaliteiten'

5 juli - 15:18
35

Tyrell Malacia heeft op de websites van Manchester United en Feyenoord gereageerd op zijn droomtransfer. Dinsdagmiddag werd zijn overstap wereldkundig gemaakt door de Engelse grootmacht, die maximaal zeventien miljoen euro voor hem betaalt.

"Het is een waanzinnig gevoel om bij Manchester United te tekenen", aldus Malacia op de United-site. "Dit is een nieuw hoofdstuk voor mij: een nieuwe competitie met nieuwe teamgenoten en een geweldige manager (Erik ten Hag, red.). Ik heb vaak tegen zijn teams gespeeld in de Eredivisie, dus ik weet welke kwaliteiten hij heeft en wat hij van zijn spelers eist."

"Ik ben nog jong en zal me blijven ontwikkelen, maar ik kan ik de supporters van Manchester United beloven dat ik altijd alles zal geven", vervolgt de 22-jarige linksback, die ook op de website van Feyenoord een woordje doet. "Ik kijk ernaar uit om de komende weken bij een nieuwe club aan de slag te gaan en op Old Trafford te gaan spelen, maar ik ga het hier ook missen."

John Murtough, directeur voetbalzaken van Manchester United, is blij met de komst van Malacia. "Tyrell is een opwindende, dynamische, jonge voetballer met veel ervaring voor zijn leeftijd, waaronder vijf seizoenen in de Eredivisie, een Europese finale en wedstrijden in het Nederlands elftal." De international heeft voor vier seizoenen getekend, met een optie op een extra jaar.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Podimo, Spotify en Apple Podcast