'Ik was meteen onder de indruk van Kozakken Boys, ambiance miste ik in KKD'

'Ik was meteen onder de indruk van Kozakken Boys, ambiance miste ik in KKD'

5 juli - 22:54
26

Kevin Vermeulen neemt na negen jaar – bij Excelsior, RKC Waalwijk en FC Dordrecht – afscheid van het profvoetbal. Daar laat hij echter geen traan om, na een weinig gelukkig seizoen aan De Krommedijk.

Vermeulen verloor na de jaarwisseling zijn basisplek onder trainer Michele Santoni. "Na die wissel in dat duel (Excelsior-thuis op 18 december, red.) heb ik geen contact meer met de trainer gehad", vertelt hij aan het Algemeen Dagblad. De 31-jarige Zwijndrechtenaar moest het vooral doen met korte invalbeurten en begon er steeds meer de pest in te krijgen. "Ik ging regelmatig met tegenzin naar de club. En als je dan niet speelt, ga je nadenken over je toekomst."

Komend seizoen gaat hij aan de slag bij Kozakken Boys, dat zich na een lange zomerse nacompetitiecampagne ternauwernood in de Tweede Divisie heeft gehandhaafd. "Ik heb Kozakken Boys tegen DVS'33 en GVVV aan het werk gezien en was meteen onder de indruk van de ambiance. Dat heb ik in de Keuken Kampioen Divisie vaak gemist. Ik kijk er echt naar uit om in de Tweede Divisie te spelen." Daarnaast zal hij een maatschappelijke carrière opstarten. "Ik pak mogelijk mijn baan bij een raamdecoratiebedrijf in Zwijndrecht weer op. Daar heb ik voor mijn profperiode ook gewerkt."

Die profcarrière heeft dus negen jaar lang geduurd en bracht hem ook tot in de Eredivisie. "Ik heb alle stadions in Nederland gezien", maakt Vermeulen de balans op. "Straks heb ik alles gehad, want met Excelsior speelde ik in de Eredivisie en met RKC en FC Dordrecht in de eerste divisie. Komend seizoen kan ik eens meemaken hoe het in Werkendam, Katwijk en de Bollenstreek is."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie