'Heel erg naar m'n zin bij NEC, maar ik voel me klaar voor een nieuwe stap'

'Heel erg naar m'n zin bij NEC, maar ik voel me klaar voor een nieuwe stap'

7 juli - 08:51 Laatste update: 08:51
35

Elayis Tavsan maakt er geen geheim van: na twee jaar NEC denkt hij aan een stap hogerop. De 21-jarige aanvaller voelt zich klaar voor een 'nieuwe prikkel'.

"Ik heb afgelopen seizoen goede dingen laten zien", verklaart Tavsan in een interview met Voetbal International. "Dit wordt mijn derde jaar bij NEC, ik heb me hier ontwikkeld. Ik heb het heel erg naar mijn zin, maar ik voel me wel klaar voor een nieuwe stap."

"Nee, ik ben niet uitgeleerd bij NEC", voegt de vleugelaanvaller er meteen aan toe. "De prikkel zal wel wat hoger zijn bij een andere club, omdat dit inmiddels een vertrouwde omgeving voor me is. Als ik blijf, weet je ook niet wat er gebeurt. Ik heb natuurlijk nagedacht over wat voor competitie bij me past. Dat kan in Nederland zijn, maar ook in het buitenland."

Op dit moment speelt er niets concreets rond Tavsan, die al wel in verband werd gebracht met een transfer naar de Turkse Süper Lig. Een langer verblijf in Nijmegen zou hij ook geen ramp vinden. "Ik voel me op mijn gemak bij NEC, maar ik heb wel aangeven dat ik de stap wil maken als de kans zich voordoet. Dan moet het wel de juiste stap zijn. Als een mooie club zich meldt, dan zie ik dat zitten. Zo niet, dan blijf ik lekker hier."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie