Streuer bevestigt: Twente krijgt verlossend antwoord en gaat Feyenoord aftroeven

Streuer bevestigt: Twente krijgt verlossend antwoord en gaat Feyenoord aftroeven

7 juli - 09:50
243

Joshua Brenet lijkt de knoop te hebben doorgehakt: niet Feyenoord, maar FC Twente heeft hem over de streep getrokken. De 28-jarige vleugelverdediger is nagenoeg akkoord met de Enschedese club.

Jan Streuer, technisch directeur van Twente, bevestigt het nieuws aan TC/Tubantia. Op hoofdlijnen ligt er een akkoord. Nu moeten alleen nog de puntjes op de i worden gezet. "En die gaan we oplossen", laat Streuer weten. "Het is nog niet honderd procent rond, maar ik vertrouw er op dat het voor 100 procent goed komt."

Twente wilde uiterlijk woensdag duidelijkheid hebben van Brenet, die ook wordt begeerd door Feyenoord. Hij is sinds 1 juli formeel clubloos, maar speelde deze zomer wel mee in de oefenwedstrijden van Twente. Als Brenet zijn jawoord geeft, tekent hij volgens Tubantia begin volgende week een tweejarig contract in de Grolsch Veste.

Twente versterkte zich deze zomer al met Michel Vlap, Michal Sadílek, Sem Steijn, Przemyslaw Tyton en Mathias Kjölö. Brenet maakte het afgelopen half jaar indruk bij de nummer vier van het voorbije Eredivisie-seizoen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Podimo, Spotify en Apple Podcast