Unibet pakt uit met unieke welkomstbonus: stort €10 en ontvang €40 aan free bets!

17 juli 2022 om 10:00
Laatste update: 17 juli 2022 om 10:00

ADVERTORIAL - Bookmaker Unibet is terug op de Nederlandse kansspelmarkt en dat betekent nóg meer keuze voor Nederlandse spelers. De bookie heeft voor nieuwe spelers direct een interessante promotie*: €40 aan Free Bets na een eerste inzet van €10.

*Deze promotie is net als alle andere bonussen en promoties in Nederland alléén geldig voor spelers van 24 jaar en ouder. Klik hier om je te registreren.

Hoe gaat de actie in zijn werk?

1. Maak een account aan
2. Plaats een sportweddenschap van minstens €10
3. Krijg 4 Free Bets van €10
   - €10 Pre-match Free Bet
   - €10 Live Free Bet
   - €10 Combinatie Free Bet
   - €10 Bet Builder Free Bet

Hoe maak ik een account aan?
Via deze link kan je je aanmelden bij Unibet, door je gegevens in te voeren en je gegevens te verifiëren. Dit kost slechts enkele minuten en gebeurt uiteraard via de beveiligde omgeving van IDIN. Meer info: https://www.idin.nl/ Zorg dat je ook een legitimatiebewijs bij de hand houd.

Hoe plaats ik de eerste weddenschap?
Om aan de voorwaarden te voldoen zet je eerst minimaal €10 op je Unibet-account. Dit doe je via iDeal.

Vervolgens selecteer je een weddenschap uit het sportsbook; het maakt niet uit of het een voetbalweddenschap is, of een andere sport. Zodra deze weddenschap is voltooid, krijg jij de €40 aan Free Bets op je account. Het maakt dus niet uit of je de eerste weddenschap hebt gewonnen of verloren.

Hoe krijg ik de Free Bets?
Nadat je eerste weddenschap is afgesloten kan je in de Free Bet/Profit Boost-sectie alle details over de Free Bets vinden. Belangrijk om te weten is dat je de Free Bets alleen op sportweddenschappen kan inzetten én dat ze zeven dagen geldig zijn. Daarna komen ze te vervallen. 

Hoe plaats ik de Free Bets?
Je ontvangt dus vier verschillende soorten Free Bets. Hieronder leggen we je uit wat het verschil tussen deze Free Bets is én hoe je deze plaatst:

€10 Pre Match Free Bet
Dit is een enkelvoudige weddenschap die je vóór aanvang van een wedstrijd plaatst. Bijvoorbeeld 'Nederland wint van Duitsland' of 'Memphis Depay scoort het eerste doelpunt' of 'Beide Teams Scoren' in een bepaalde wedstrijd.

€10 Live Free Bet
Dit is een weddenschap die je plaatst vanaf het moment dat een wedstrijd is begonnen. Je kan onder het kopje 'Live' het overzicht zien van alle wedstrijden die op dat moment bezig zijn. Klik een wedstrijd aan en selecteer een weddenschap, zoals bijvoorbeeld 'Feyenoord wint' of 'Over 0,5 goals in de eerste helft'. 

€10 Combinatie Free Bet
Dit is een samengestelde weddenschap, ook wel combinatie-weddenschap of kortweg 'combo' genoemd. In deze weddenschap combineer je meerdere weddenschappen, zoals 'Nederland wint van België' en 'Duitsland wint van Engeland'. Het is ook mogelijk om verschillende type weddenschappen met elkaar te combineren, zoals 'Nederland wint van België' en 'Timo Werner scoort'.

Belangrijk bij deze weddenschappen is dat de weddenschappen niet uit dezelfde wedstrijd afkomstig zijn. Je kan zoveel mogelijk weddenschappen met elkaar combineren, en het mooiste is: de odds vermenigvuldigen met elkaar zodat je een nog hogere uitbetaling van je inzet krijgt als alle weddenschappen goed zijn!

€10 BetBuilder Free Bet
De BetBuilder weddenschap lijkt op de 'combo', maar is een samengestelde weddenschap van meerdere bets uit één wedstrijd. Klik een wedstrijd aan en klik vervolgens op 'BetBuilder' om uit alle beschikbare weddenschappen te kiezen die je kan combineren. Bijvoorbeeld: 'Nederland wint' gecombineerd met 'Beide Teams Scoren' en 'Memphis Depay Over 1,5 Schoten op Doel'. Je zal zien dat hoe meer bets je toevoegt, hoe hoger de odd is.

Nog geen account? Registreer je dan nu bij Unibet en pak deze unieke welkomstbonus mee! (Alléén spelers van 24 jaar en ouder)

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+