Update: NAC neemt verlies en doet veelbesproken Hilterman van de hand

Update: NAC neemt verlies en doet veelbesproken Hilterman van de hand

12-07-2022 11:35 Laatste update: 13:05
68

Jeredy Hilterman maakt de overstap van NAC Breda naar Almere City. De spits werd dinsdagochtend gesignaleerd bij het Yanmar Stadion en zette zijn handtekening onder een contract voor twee jaar met een optie voor nog een jaar. De deal is rond.

Hilterman werd door NAC overgenomen van FC Emmen, maar die transfer pakte allesbehalve goed uit. Als speler van NAC werkte hij zichzelf in de nesten door op het promotiefeestje van FC Emmen zijn liefde voor die club te verklaren en te onthullen dat hij 'een fout heeft gemaakt'. NAC zette Hilterman er zelfs voor uit de selectie.

Wedden

Meer odds

Almere City wordt dus de nieuwe club van Hilterman, die de jeugdopleiding van AZ en Willem ll doorlopen heeft en in 2017 bij FC Utrecht terecht kwam. Emmen nam hem in de zomer van 2021 over en verkocht hem een half jaar later aan NAC, waar hij de opvolger was van de naar sc Heerenveen vertrokken Thom Haye.

Update: Jeredy Hilterman verruilt NAC Breda definitief voor Almere City. De Bredase club ontvangt een transfersom en heeft een doorverkooppercentage bedongen. Hilterman maakte zich onmogelijk na zijn uitlatingen op het promotiefeest van FC Emmen, dat hem een half jaar geleden nog verkocht. Hij speelde veertien wedstrijden voor NAC en scoorde twee keer.