'Vijftienvoudig Pools international op dood spoor in Moskou, Feyenoord op de loer'

'Vijftienvoudig Pools international op dood spoor in Moskou, Feyenoord op de loer'

18-07-2022 06:54
45

Feyenoord heeft een Poolse international op het oog, meldt 1908.nl. De 23-jarige Sebastian Szymanski lijkt niet meer nodig bij zijn Russische werkgever Dynamo Moskou en zijn situatie wordt gemonitord door de Rotterdammers.

Szymanski speelde vorig seizoen 32 officiële wedstrijden namens Dynamo Moskou en zat in juni op de bank tijdens het Nations League-duel tussen Nederland en Polen in De Kuip. Zaterdag was hij echter niet van de partij, toen zijn club het nieuwe Russische seizoen opende met een 1-1 gelijkspel tegen FC Rostov. De middenvelder heeft nog een contract tot medio 2026, maar zijn perspectieven in Moskou lijken niet rooskleurig. Feyenoord 'volgt de ontwikkelingen', stelt 1908.

Feyenoord haalde eerder deze zomer Danilo, Mats Wieffer, Javairô Dilrosun en Mohamed Taabouni binnen en heeft oude bekende Jean-Paul Boëtius op proef. De Stadionclub is echter naarstig op zoek naar nóg meer versterkingen, zeker op het middenveld. Wieffer en Orkun Kökcü zijn momenteel geblesseerd, waardoor Lutsharel Geertruida zaterdag tegen Union Saint-Gilloise een linie doorschoof. Jorrit Hendrix moest juist bijspringen als linksback, omdat Feyenoord nog geen opvolger van Tyrell Malacia heeft.