Hoeveel prijzen pakt de Hollandse enclave in Antwerp? Bizarre odd van 251,00!

Hoeveel prijzen pakt de Hollandse enclave in Antwerp? Bizarre odd van 251,00!

22-07-2022 12:30 Laatste update: 23-07-2022 09:49

ADVERTORIAL – Vrijdag gaat de Jupiler Pro League alweer van start met de wedstrijd tussen Standard Luik en KAA Gent. Niet meteen de twee clubs die je als Nederlands voetballiefhebber zal volgen, maar dat geldt wel voor Royal Antwerp FC. Dat heeft alles te maken met de Nederlandse invloeden van dit moment. Gaat The Great Old meteen prijzen pakken komend jaar? Op Unibet staan leuke outrights voor je klaar met bijbehorende odds tot wel 251 keer je inzet!

Antwerp: de Belgische club met een Nederlands gezicht

Het Nederlandse gehalte bij Antwerp wordt vormgegeven door Marc Overmars, Mark van Bommel en Vincent Janssen. De veelbesproken Overmars werd in maart aangesteld als technisch directeur van de club. Niet veel later volgde de aanstelling van Van Bommel als hoofdtrainer, waarmee het duo Marc & Mark werd geboren. Het tweetal kreeg flink wat tijd om zich te oriënteren op de transfermarkt en kwam daarbij uit bij een derde Nederlander: Janssen werd weggeplukt bij het Mexicaanse CF Monterrey.

Met enkel een spits was Overmars uiteraard nog niet tevreden en dus werden de nodige versterkingen al vastgelegd. Anthony Valencia (Independiente) en Christopher Scott (Bayern München) werden al verwelkomt op De Bosuil. Ook toverde de technisch directeur nog een grote verrassing uit de hoge hoed: Toby Alderweireld. De geboren en getogen Antwerpenaar werd aan het eind van het voorbije seizoen al gespot met Overmars en dat bleek uiteindelijk dus niet voor niets.

Marc ‘netto’ Overmars: een garantie voor centen en prijzen

Sinds zijn aanstelling als technisch directeur voetbalzaken bij Ajax is Overmars uitgegroeid tot een grote man in de internationale bestuurlijke voetbalwereld. Met zijn grote netwerk en aan- en verkoopbeleid kan hij een hoop waarde creëren voor de clubs waarbij hij werkzaam is. Dat was bij Ajax zo en naar verwachting zal dat bij Antwerp niet anders zijn. De vraag is alleen hoe snel dit zich vertaalt in het behalen van succes, in de vorm van prijzen.

Mocht The Great Old de voorrondes van de Conference League overleven, dan zijn ze tijdens het komende seizoen in de race om drie prijzen: het landskampioenschap, de Belgische beker en de Conference League. In het voorbije seizoen eindigde Antwerp derde in de competitie achter Club Brugge en Union Saint-Gilloise. In de Belgische beker werd er met een uitschakeling bij de laatste 32 al vroegtijdig afgezwaaid en ook de Europa League-campagne was verre van succesvol. De club uit de Belgische havenstad eindigde op de laatste plaats in een groep met Eintracht Frankfurt, Olympiakos en Fenerbahçe.

Gaat Antwerp dit seizoen beter presteren? Op Unibet is het mogelijk om in te zetten op het aantal prijzen dat de club gaat pakken. Op één prijs staat een odd van 3.10, op het behalen van de dubbel staat 21.00 en voor de echte waaghalzen die denken dat er een treble mogelijk is,is er een odd van 251.00 klaargezet. Vissen Marc & Mark volledig achter het net? Dan kan je daar 1.35 voor terugkrijgen.

Nog geen account bij Unibet? Klik hier en registreer je en ontvang zo €40 aan Free Bets na je eerste inzet! (Alléén voor spelers van 24 jaar en ouder)

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.