Van Bommel ziet geen concurrentiestrijd bij Antwerp: Twee heel goede spitsen

Van Bommel ziet geen concurrentiestrijd bij Antwerp: "Twee heel goede spitsen"

24-07-2022 22:15
25

Niet Vincent Janssen, maar Michael Frey kroonde zich zondag tot de grote held bij Royal Antwerp FC. De Zwitserse spits kreeg de voorkeur boven de peperdure Janssen en bewees zijn waarde met twee doelpunten. Van een echte concurrentiestrijd is er echter geen sprake, zegt hoofdtrainer Mark van Bommel.

Na de wedstrijd wilde Van Bommel niet spreken over een strijd tussen de twee spitsen. "We hebben gewoon twee heel goede spitsen tot onze beschikking. We draaien een korte voorbereiding en spelen veel wedstrijden. Donderdag gaan we naar Kosovo, zondag naar Zulte Waregem", zegt Van Bommel op de persconferentie.

"Ik heb ook andere wissels gedaan, dit zal waarschijnlijk vaker gebeuren. Dan is het des te mooier dat de spits die je inbrengt twee keer scoort. Het kan ook andersom. Het is geen strijd, we zijn een team", geeft de trainer van Antwerp aan."Het is prettig als je Michael op het veld hebt en je kunt 'm wisselen voor Vincent Janssen of een andere speler. Daar zijn we natuurlijk heel blij mee", aldus Van Bommel.

"We hebben niet bijzonder goed gespeeld, maar wel gedisciplineerd", vertelt Van Bommel na de 0-2 overwinning op KV Mechelen. "De tweede goal kwam voort uit het een hele mooie aanval. Op het laatst moesten we vechten in deze temperaturen. We hebben afgelopen donderdag nog een zware wedstrijd gespeeld. Ik had het extreem warm, het was over de dertig graden. Dan moet je blij zijn met hoe de spelers honderd procent gegeven hebben."