Voormalig PSV-target Defour leeft mee met situatie De Ketelaere: 'Dat is kut, hé'

Voormalig PSV-target Defour leeft mee met situatie De Ketelaere: 'Dat is kut, hé'

26-07-2022 16:53 Laatste update: 19:26
12

Steven Defour leeft mee met Club Brugge-ster Charles De Ketelaere, die al wekenlang verwikkeld is in een stroef lopende transfersoap met AC Milan. Defour maakte in 2014 zelf een soortgelijke situatie mee met PSV.

Het Belgisch talent De Ketelaere zou volgens diverse media al persoonlijk rond zijn met Milan. De clubs zijn er daarentegen nog niet uit. Defour, die vorig jaar zijn schoenen aan de wilgen hing, kan zich verplaatsen in de situatie van zijn landgenoot. "Hij wil heel graag naar Milan, hé. En als je dan merkt dat het niet meteen rondkomt, panikeer je", aldus Defour in een interview met Het Nieuwsblad.

Wedden

Meer odds

Defour, die liefst 52 interlands speelde voor België, werd in 2014 maandenlang in één adem genoemd met PSV. Na maanden van onderhandelingen vond de overstap nooit plaats. "Dat is kut, hé. Uitendelijk trok ik van Porto naar Anderlecht."

De Ketelaere was zondag de grote afwezige in de selectie van Brugge tijdens de seizoensopening tegen KRC Genk (3-2 winst). Dit was op zijn eigen verzoek, omdat hij zijn zinnen heeft gezet op een overstap naar Italië.