Italiaanse geruchten: Feyenoord reist voor Belgische linkspoot af naar Parma

Italiaanse geruchten: Feyenoord reist voor Belgische linkspoot af naar Parma

27-07-2022 12:14
114

Feyenoord wordt in Italië gelinkt aan een Belgische verdediger van Parma. Elias Cobbaut zou hoog op het Rotterdamse verlanglijstje staan, aldus geruchtenwebsite Tuttomercatoweb.

Cobbaut maakte vorig jaar op huurbasis de overstap van Anderlecht, waar zijn rol was uitgespeeld, naar Serie B-club Parma. De Italianen kwamen niet in de buurt van promotie, maar de 24-jarige Belg draaide wél een goed seizoen, waardoor Parma besloot drie miljoen euro neer te tellen. Nu vertrekt hij mogelijk naar Feyenoord.

Volgens informatie van Tuttomercatoweb is er een 'Feyenoord-vertegenwoordiger' afgereisd naar Italië om een akkoord te sluiten met Parma. Het is de bedoeling dat Cobbaut wordt gehuurd met een optie tot koop. Zeker is de deal nog allerminst.

Het is geen geheim dat trainer Arne Slot graag een verdediger aan zou selectie zou toevoegen, ook al stond het centrum met Gernot Trauner en Marcos Senesi vorig seizoen als een huis. Cobbaut is net als Senesi een linkspoot. Hij speelde in 2019 één interland voor België.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie