Tissoudali ziet WK en droomtransfer in rook opgaan: 'Ik zal sterker terugkeren'

Tissoudali ziet WK en droomtransfer in rook opgaan: 'Ik zal sterker terugkeren'

1 augustus - 10:30
18

Tarik Tissoudali moet het WK aan zich voorbij laten gaan. De aanvaller van KAA Gent heeft zijn kruisband gescheurd en staat de komende zes maanden aan de kant. Gent bevestigt dat maandag. 

Afgelopen zaterdag ging het mis voor Tissoudali. In de wedstrijd tussen Gent en Sint-Truiden greep hij na een klein half uur naar zijn rechterknie. Na afloop sprak Tissoudali al uit dat het waarschijnlijk foute boel was en dat is uitgekomen.

'Het verdict is zwaar', meldt Gent maandag. Tissoudali heeft de voorste kruisband van zijn rechterknie afgescheurd en moet minstens zes maanden revalideren. Hij wordt spoedig geopereerd. Tissoudali mist met Marokko niet alleen het WK in Qatar, maar loopt ook een transfer mis. De aanvaller stond in de concrete belangstelling van Al-Rayyan uit Qatar. Die club bood Tissoudali een miljoenensalaris.

'Ik heb mijn laatste wedstrijd in zes maanden gespeeld', laat Tissoudali zelf weten. 'Veel dromen vallen weg, maar Allah heeft altijd een beter plan dan het mijne. Ik beloof dat ik nog sterker zal terugkeren. Ik wens mijn team succes dit seizoen en zal terugkeren in de play-offs.'

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Podimo, Spotify en Apple Podcast