'Malacia ziet derde linksback van Man United mogelijk deze maand nog vertrekken'

'Malacia ziet derde linksback van Man United mogelijk deze maand nog vertrekken'

01-08-2022 17:41
17

De kans is aanwezig dat Alex Telles in de komende maand nog vertrekt bij Manchester United. Dat meldt Fabrizio Romano. Er zijn twee à drie clubs die een oogje hebben op de concurrent van Tyrell Malacia.

Kijkend naar de keuzes van manager Erik ten Hag in de voorbereiding, is Telles momenteel de derde linksback van United. De Braziliaan moet Malacia en Luke Shaw op dit moment voor zich dulden in de pikorde. Het is dan ook niet gek dat een transfer een serieuze optie is voor Telles.

Volgens Romano zijn er zo'n twee tot drie clubs die de linksback momenteel in de gaten houden. Sevilla is één van die teams. FC Porto, de oude werkgever van Telles, werd in de wandelgangen ook gelinkt aan de 29-jarige linkspoot. Volgens Romano is de Portugese kampioen echter niet in de markt.

Als Telles vertrekt, dan is de kans goed aanwezig dat hij verhuurd wordt. Of een transfer gaat plaatsvinden, hangt er namelijk vanaf of Man United een deal van Telles zijn salaris wil blijven betalen, schrijft Romano. De verdediger ligt nog twee jaar vast op Old Trafford.