'PEC gaat Van den Berg oppikken bij Utrecht en zet in op routinier van Cincinnati'

'PEC gaat Van den Berg oppikken bij Utrecht en zet in op routinier van Cincinnati'

2 augustus - 13:00 Laatste update: 16:15
42

PEC Zwolle zet in op de komst van twee nieuwe middenvelders. Davy van den Berg komt over van FC Utrecht, terwijl de degradant ook hoopt op Haris Medunjanin van FC Cincinnati.

Dat meldt Voetbal International. De transfer van Van den Berg naar PEC is op de laatste details na rond. De middenvelder heeft nog één jaar contract bij Utrecht, maar hij komt niet in de plannen van trainer Henk Fraser voor. In het afgelopen half jaar werd Van den Berg al verhuurd aan Roda JC.

PEC hoopt dat het niet alleen bij de komst van Van den Berg blijft. De Blauwvingers zetten ook in op de komst van Medunjanin, die trainer Dick Schreuder goed kent. De twee werkten al samen bij Philadelphia Union. Medunjanin is met zijn 37 jaar door de wol geverfd, waardoor hij PEC van de nodige ervaring kan voorzien.

Aan het begin van zijn carrière speelde de Bosniër voor AZ en Sparta. Later was hij actief in Spanje, Turkije, Israël en de Verenigde Staten. Bij Cincinnati heeft de routinier nog een contract tot het einde van 2022, met een optie voor nog een jaar.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Podimo, Spotify en Apple Podcast