'Feyenoord heeft beet: opvolger van Malacia hard op weg naar De Kuip'

'Feyenoord heeft beet: opvolger van Malacia hard op weg naar De Kuip'

02-08-2022 17:40 Laatste update: 18:04
135

Het einde van de zoektocht van Feyenoord naar een opvolger van Tyrell Malacia lijkt in zicht: Marcos López is hard op weg naar De Kuip. Dat wordt gemeld in de Verenigde Staten.

Het Amerikaanse ESPN spreekt zelfs van een done deal. López komt over van Major League Soccer-club San José Earthquakes, waar hij sinds 2019 onder contract staat. Feyenoord betaalt één tot twee miljoen euro voor de 22-jarige linksback, al zijn die bedragen nog onbevestigd.

Het contract van López in Californië loopt aan het einde van het kalenderjaar af, waardoor San José Earthquakes graag zaken wilde doen met Feyenoord om nog wat aan hem te kunnen verdienen. De twintigvoudig international speelde in zijn thuisland Peru voor San Martín en Sporting Cristal.

Feyenoord is deze zomer bijzonder actief op de transfermarkt. López zou na Santiago Gimenez, Jacob Rasmussen, Javairo Dilrosun, Sebastian Szymanski, Mats Wieffer, Danilo Pereira, Oussama Idrissi, Mohamed Taabouni de tiende zomerversterking in De Kuip worden.

Het liefst zou trainer Arne Slot nog een linksback verwelkomen, maar het is de vraag of dat ook nog gaat gebeuren. De afgelopen weekend aangetrokken Rasmussen speelde in de laatste oefenwedstrijd tegen Osasuna (1-2 verlies) op die positie.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie