Ihattaren laat zijn gezicht weer zien bij Ajax: 'Back in business'

Ihattaren laat zijn gezicht weer zien bij Ajax: 'Back in business'

02-08-2022 20:30 Laatste update: 20:34
168

Mohamed Ihattaren is weer terug bij Ajax. De middenvelder was de afgelopen weken afwezig vanwege concrete dreiging, maar heeft zijn gezicht weer laten zien op sportpark De Toekomst.

'Back in business', laat Ihattaren weten in een story op zijn Instagram-pagina. Hij heeft dinsdag getraind, maar onduidelijk is of dat ook met de groep was. Het ligt niet in de lijn de verwachting dat Ihattaren meteen weer wedstrijden kan spelen voor Ajax 1.

Ihattaren ontbrak vanwege bedreigingen uit het criminele circuit. Dat zou volgens misdaadverslaggever John van den Heuvel te maken hebben vanwege de relatie die Ihattaren heeft met een jonge vrouw. "Ik kan helaas niet alles zeggen wat ik heb gehoord. Bij de politie is informatie bekend over criminelen die weer dicht tegen de familie van Ihattaren aan zouden hebben gezeten", vertelde Van de Heuvel maandag bij De Telegraaf. 

"Ze zouden bij Mo in de auto hebben gezeten, terwijl dat een sponsorauto van Ajax is. Dat is eigenlijk allemaal tot één verhaal gebracht. Dat heeft er nu toe geleid dat Ajax in samenspraak met veiligheidsexperts heeft gezegd: kom maar even niet op de club."