'Overmars is druk in de weer, het is zeker de bedoeling om ons te versterken'

'Overmars is druk in de weer, het is zeker de bedoeling om ons te versterken'

4 augustus - 07:55
31

Royal Antwerp FC is nog niet klaar op de transfermarkt. Zeker met het  aanstaande vertrek van Manuel Benson zal technisch directeur Marc Overmars zijn handen uit de mouwen steken.

Dat heeft hoofdtrainer Mark van Bommel op een persconferentie laten weten. Onder meer Arbnor Muja van FC Drita staat op het lijstje. De achterban van Antwerp kan nog wat transfers verwachten. "Want Marc Overmars is druk in de weer. Het is zeker de bedoeling om ons te versterken, al kan ik natuurlijk niet beloven dat het er ook effectief van komt."

Over het vertrek van Benson was Van Bommel eerder al duidelijk. "Benson speelde inderdaad goed", citeert Het Nieuwsblad de Nederlandse coach. "We hadden kunnen beslissen om hem aan zijn contract te houden, maar dat hebben we niet gedaan. Beni wilde graag vertrekken, dat had hij eerder aangegeven."

Donderdag werd duidelijk dat Antwerp Jurgen Ekkelenkamp binnen had willen halen, maar de middenvelder koos voor Club Brugge. Antwerp versterkte zich wel al met Vincent Janssen, Gastón Ávila, Toby Alderweireld, Anthony Valencia en Christopher Scott.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Podimo, Spotify en Apple Podcast