Domper voor Ten Hag: ster van voorbereiding haakt geblesseerd af

Domper voor Ten Hag: ster van voorbereiding haakt geblesseerd af

4 augustus - 15:28
69

Erik Ten Hag heeft in aanloop naar de seizoensopening tegen Brighton & Hove Albion een tegenvaller moeten verwerken. Anthony Martial, die de afgelopen weken een goede indruk maakte, is namelijk geblesseerd geraakt. 

Volgens The Athletic heeft de Fransman, die al sinds 2015 bij Manchester United speelt, op de training een hamstringblessure opgelopen. De seizoensouverture van komende zondag komt daardoor te vroeg. Het is ook nog maar de vraag of Martial van de partij kan zijn tijdens het tweede competitieduel van United tegen Brentford op 13 augustus. 

De blessure van de dertigvoudig international zal hard aankomen bij Ten Hag. Martial, die vorig seizoen op huurbasis bij Sevilla nooit echt wist te imponeren, was tijdens de voorbereiding namelijk een van de uitblinkers. De aanvaller scoorde tegen zowel Liverpool (4-0 winst), Melbourne Victory (1-4 winst) als Crystal Palace (3-1 winst). 

Nu Martial uit de roulatie ligt wordt de kans op speeltijd voor Cristiano Ronaldo wellicht vergroot. Afgelopen zondag speelde de Portugees tegen Rayo Vallecano (1-1) zijn eerste minuten van dit seizoen. Na zijn wissel verliet hij nog voor het eindsignaal Old Trafford. Ten Hag bestempelde dat gedrag vervolgens als onacceptabel. Komende zondag moet blijken of de Nederlandse manager het gedrag van zijn superster heeft vergeven. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Podimo, Spotify en Apple Podcast