Als je bij de rust met 4-0 achterstaat is dat een beetje schrikken, ja

"Als je bij de rust met 4-0 achterstaat is dat een beetje schrikken, ja"

6 augustus - 09:15
88

De harde 4-0 nederlaag van ADO Den Haag bij Heracles Almelo is ook voor Thomas Verheydt even schrikken. De spits zocht na afloop van de wedstrijd naar de juiste verklaring.

ADO stond na 45 minuten spelen al met 4-0 achter en werd dronken gespeeld door Heracles. Dat had Verheydt niet verwacht. "We hebben een goed gevoel overgehouden aan de voorbereiding en dan ga je hier met vertrouwen heen. Dan schrik je wel een beetje van de eerste helft", zegt Verheydt bij ESPN.

"We hebben twee goede kansen gekregen waardoor we in de wedstrijd hadden kunnen blijven. Als je bij de rust met 4-0 achterstaat is dat een beetje schrikken, ja. Wij waren zeker ondermaats, maar Heracles is een hele goede ploeg. Zij hebben goed gebruik gemaakt van de steekjes die wij lieten vallen", vervolgt hij.

Het zal nog niet meteen donderen in Den Haag, maar de nederlaag is wel alarmerend. "Dit is klote en we hebben echt wel dingen gezegd tegen elkaar. We gaan positief richting FC Den Bosch, omdat de tweede helft een stuk beter ging. Ja, zeker is dit een tik. We hebben het goed opgepakt en moeten positief blijven. Boos worden na één keer? We gaan echt wel de vinger op de zere plek leggen. Je kunt wel meteen de kleedkamer verbouwen, maar dat schiet niet op nu."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie