Ten Hag ontvangt open sollicitatie bij Manchester United: 'Ik kom meteen'

Ten Hag ontvangt open sollicitatie bij Manchester United: 'Ik kom meteen'

10-08-2022 11:00 Laatste update: 13:15
44

Javier Hernández zou dolgraag willen terugkeren naar Manchester United. De oud-spits van The Mancunians heeft zich in een interview met The Mirror hoogstpersoonlijk aangeboden aan Erik ten Hag, die naarstig op zoek is naar een nieuwe nummer negen.

United, dat afgelopen zondag het eerste Premier League-duel van dit seizoen met 1-2 verloor, is druk bezig met de komst van een nieuwe spits. Kort na afloop van de wedstrijd tegen Brighton & Hove Albion viel al de naam van Marko Arnautovic, maar na een storm van kritiek kan er een streep door die transfer. In eerste instantie leek Ten Hag te gaan kiezen voor Antony Martial, maar hij raakte onlangs geblesseerd.

Mocht de Engelse topclub uitkomen bij Chicharito, die op dit moment onder contract staat bij LA Galaxy, dan twijfelt de Mexicaan geen seconde. "Als ze me willen, kom ik meteen. Ik zou voor niks spelen. Daar hoef ik geen moment over te twijfelen. Maar ik wil ook respectvol zijn naar mijn huidige club. Ik speel vaak en ik ben gefocust op het behalen van de titel."

Hernández speelde tussen 2011 en 2016 ook al op Old Trafford. In het seizoen 2014-15 werd hij nog uitgeleend aan Real Madrid. Vervolgens kwam hij uit voor respectievelijk Bayer Leverkusen, West Ham United, Sevilla en dus LA Galaxy.