'Here we go: Manchester City bereikt mondeling akkoord met Anderlecht'

'Here we go: Manchester City bereikt mondeling akkoord met Anderlecht'

10-08-2022 22:28
27

Manchester City heeft nu toch beet in de zoektocht naar een nieuwe linksback. De Premier League-kampioen heeft een akkoord bereikt met Anderlecht over de transfer van Sergio Gomez.

Dat meldt transferexpert Fabrizio Romano, die met zijn kenmerkende 'Here we go' komt. City en Anderlecht hebben een mondelinge overeenkomst over een bedrag van meer dan tien miljoen euro, vermoedelijk zelfs tegen de vijftien miljoen.

Wedden

Meer odds

Overigens is het nog niet helemaal zeker dat Gomez komend seizoen voor Manchester City speelt. De 21-jarige Spanjaard heeft goede kansen om aan te sluiten bij de selectie van manager Pep Guardiola, maar anders wordt hij verhuurd aan La Liga-club Girona.

Voor Manchester City is de positie van linksback al langer een hoofdpijndossier. Oleksandr Zinchenko werd verkocht aan Arsenal, maar de zoektocht naar een opvolger verloopt moeizaam. Marc Cucurella werd te duur bevonden en ging bij Chelsea aan de slag. Ook Raphaël Guerreiro van Borussia Dortmund zou in beeld zijn. Momenteel is rechtspoot João Cancelo de eerste keus.