Speciale clash met PSV: 'Het zal geweldig zijn om Van Nistelrooij weer te zien'

Speciale clash met PSV: 'Het zal geweldig zijn om Van Nistelrooij weer te zien'

11-08-2022 20:31
80

Giovanni van Bronckhorst kijkt reikhalzend uit naar de Champions League-ontmoeting met het PSV van Ruud van Nistelrooij. De twee trainers kennen elkaar goed en speelden in het verleden samen bij het Nederlands elftal.

In de laatste voorronde strijden Van Bronckhorst en Van Nistelrooij samen om een Champions League-ticket. "Het zal geweldig zijn om Ruud van Nistelrooij weer te zien", vertelt de manager van Rangers FC op de persconferentie, vlak na de overwinning op Union Sint-Gillis (3-0). "Op de bank zitten ook veel bekende gezichten. Ik was de assistent van Fred Rutten bij Feyenoord en André Ooijer is er ook natuurlijk."

"Het is een vertrouwde plek voor mij: na een paar maanden Glasgow is het fijn om weer even naar Nederland te kunnen gaan", gaat de oud-trainer van Feyenoord verder. "Maar we gaan ons vooral goed voorbereiden. Het is een grote kans om de laatste horde te nemen en een team te worden dat dit seizoen Champions League gaat spelen."

Van Nistelrooij liet ook al weten dat hij uitkijkt naar de ontmoeting met Rangers. "Als persoon heb ik Gio heel hoog zetten. En onze gezinnen kennen elkaar goed. Ik heb veel bewondering voor hoe Giovanni het bij Feyenoord gedaan heeft en nu ook weer bij Rangers doet", zei de PSV-coach onder meer.