Janssen analyseert Eredivisie-top en voorspelt kampioen: 'Laat ik eens gek doen'

Janssen analyseert Eredivisie-top en voorspelt kampioen: 'Laat ik eens gek doen'

12 augustus - 14:15
192

PSV wordt kampioen. Die voorspelling doet Theo Janssen. Hij is onder de indruk van de Eindhovense ploeg, al wordt het spannend met Ajax als belangrijkste titelconcurrent.

Op de vraag van FHM welke club aan het einde van de rit de Eredivisie-titel pakt, antwoordt Janssen: "Lastig te zeggen… Laat ik eens gek doen. PSV. Ik vind PSV het team dat er behoorlijk goed uitziet. Ze hebben een fantastisch middenveld met Joey Veerman, Ibrahim Sangaré, Xavi Simons en Guus Til. Voorin hebben ze met Luuk de Jong een gigantische versterking binnengehaald."

PSV is 'een stuk sterker geworden ten opzichte van vorig jaar', vindt Janssen. Maar ook over Ajax is hij te spreken. "Ik verwacht van Ajax dat ze samen met PSV gaan strijden om de titel. Ajax heeft deze transferperiode ook weer een hoop goede spelers aangetrokken en zeker met Steven Bergwijn hebben ze een topper voor de Eredivisie binnengehaald."

Feyenoord gaat volgens Janssen niet meedoen om het kampioenschap. Daarvoor is het verschil met Ajax en Feyenoord te groot. "Ik vind de achterhoede van Feyenoord op dit moment heel erg kwetsbaar. Ze zijn zich nog volop aan het versterken op de transfermarkt dus je weet ook niet hoe de selectie er over een maand uitziet, maar op dit moment zie ik Feyenoord niet meedoen om de titel. Ik denk dat Feyenoord derde gaat worden achter Ajax en PSV."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie